FlowHeater Demo Video
 
FlowHeater - The Data Import / Export Specialist
 
Welcome, Guest
Username: Password: Remember me
  • Page:
  • 1

TOPIC: Parameters read but not used on command line

Parameters read but not used on command line 2 years 6 months ago #2691

Hello,
I am using FlowHeater 4.0.2
I am facing an issue with parameters, when using MySQL Adapter.
I have defined parameters to tell IP Addresses on command line : 'src_IPaddr' and 'dst_IPaddr'. For both parameters, I have also defined default values :
src_IPaddr = 127.0.0.1
dst_IPaddr = 1.2.3.4
Now let's say that destination IP address is NOT 127.0.0.1, but another machine - ex = 10.32.49.52

I run Batch Modul using following command line : FHBatch.exe /SetParameter src_IPAddr=127.0.0.1 /SetParameter dstIPAddr=10.32.49.52 myTransfer.fhd

I get confirmation that both parameters have been read :
Set Parameter [src_IPaddr], Value [127.0.0.1]
Set Parameter [dst_IPaddr], Value [10.32.49.52]

But I also get this error : "Can't connect to MySQL server on '1.2.3.4' (xxxx) ..."
This means that value given on command line is read, but is not used - instead, default value is always used for MySQL Servername or IP.
Other MySQL params are correctly read and used : Database/Catalog, Port, User, Password
32bits and 64 bits FlowHeater versions are facing this issue.

Any idea ?
Thanks for your help.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Parameters read but not used on command line 2 years 6 months ago #2692

Hi Sylvain

I’ve made a short test with MySQL and in my opinion this feature works like expected :-)

I suppose you’ve just made a typing mistake with the Parameter names. In your second FHBatch /SetParameter option I miss the underline character like this “dst_IPAddr”

Note: With one of the next version I’ll raise a warning in case of the Parameter name dosn't exit in the Definition.

Best wishes
Robert Stark

Did this answer your question? We would be grateful if you provide a brief comment as feedback. It may also help others who may have encountered a similar problem.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Best wishes
Robert Stark

Did this answer your question? We would be grateful if you provide a brief comment as feedback. It may also help others who may have encountered a similar problem.

Parameters read but not used on command line 2 years 6 months ago #2694

Hi Robert,
You suppose well ! It's my mistake : even though I've double checked, underscore character was missing...
I do apologize for this wrong request !
Your suggestion would be nice : a warning could have told me my mistake.

Thanks for your quick reply ;-)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Page:
  • 1

other Languages

en
GB | US

de
DE | AT | CH

FlowHeater Home

de en

Imprint/Contact

Privacy Statement

Copyright © 2009-2018 by FlowHeater GmbH. All rights reserved.

Follow us on

twitter  facebook

YouTube

 de en